Të gjitha kategoritë
ENEN
YUHUAN Co., Ltd.

home>Qendra e produkteve>Mulli CNC>Mulli i përbërë

Qendra e produkteve

https://www.yuhuancnc.com/upload/product/1675041810853480.jpg
Makinë bluarëse universale vertikale CNC me precizion të lartë YHJMKG2880

Makinë bluarëse universale vertikale CNC me precizion të lartë YHJMKG2880


Funksioni kryesor:

Projektuar për identifikim vertikal me kapacitet të madh dhe saktësi të lartë, OD dhe bluarje me fytyrë me gërvishtje një herë. Makina është e personalizueshme shpejt për aplikime specifike të bluarjes dhe përpunimit, duke përfshirë hapësirën ajrore, motorin e automjeteve, prodhuesit e kushinetave dhe sektorët e industrisë së përgjithshme inxhinierike.


Kategoria: Qendra e produkteve
Fjalë kyçe: Yuhuan

HETIM
Pjesë tipike të përpunuara

pik-1

Blloku i mbajtjes

pik-2

Ingranazhet e turbinave me erë

pik-3

Rotori trekëndësh

Parametri teknike
Item / ModelNjësiYHJMKG2880
Madhësia e stacionit të punësmmΦ800
Maks. diametri i rrotullimitmmΦ1000
Min. diametri i brendshëm i bluarjesmmΦ28
Maks. lartësia e bluarjesmm650
Maks. ngarkesa e stacionit të punësg1500
Shpejtësia e vendit të punës (pa shkallë)rpm0.01-100
Maks. shpejtësia e boshtit dhe ndërfaqes (koka bluarëse e brendshme dhe e jashtme)rpm8000, HSK63-C (18000 aksesorë opsionalë)
Maks. shpejtësia e boshtit kryesor dhe ndërfaqes (koka e bluarjes sipërfaqësore)rpm4500, N56
Diametri i rrotës bluarëse (koka bluarëse e brendshme dhe e jashtme/koka bluarëse sipërfaqësore)mmΦ25-Φ300, Φ400


Item / ModelNjësiYHJMKG2880
Fuqia e boshtit (koka bluarëse e brendshme dhe e jashtme/koka bluarëse sipërfaqësore)W32, 37
Madhësia e stacionit të punës
Radiale, faqe fundore ≤ 0.001
Maks. diametri i rrotullimit
Radiale, faqe fundore ≤ 0.001
Boshti X (lëvizja anësore), boshti Z (lëvizje vertikale)mm1700, 1340
Aksi B (rrotullimi i raftit të rrotave bluarëse).0-285
Shpejtësia e lëvizjes me boshtin X dhe Z (ndryshim i vazhdueshëm i shpejtësisë)m / min0.010-10, 0.010-8
Boshti X dhe boshti Z (saktësia e pozicionimit dhe saktësia e ripozicionimit)mm0.003, 0.002
Boshti C (saktësia e pozicionimit dhe saktësia e ripozicionimit)"3, 1.5
Boshti B (saktësia e pozicionimit dhe saktësia e ripozicionimit)"5, 2.5
Paralelizmi i kokës bluarëse që lëviz përgjatë drejtimit të boshtit X drejt tryezës rrotulluese të punësmm/0.006 / 500
Vertikaliteti i kokës bluarëse që lëviz përgjatë drejtimit të boshtit Z drejt tryezës rrotulluese të punësmm/0.003 / 500

HETIM