Të gjitha kategoritë
ENEN
YUHUAN Co., Ltd.

home>Qendra e produkteve>Mulli CNC>Mulli i përbërë

Qendra e produkteve

https://www.yuhuancnc.com/upload/product/1672105047718036.jpg
Mulli i përbërë

Mulli i përbërë


Funksioni kryesor:

Fushat kryesore të aplikimit janë përpunimi i produkteve me saktësi të lartë dhe kërkesa të cilësisë së sipërfaqes si prodhimi i pajisjeve, përpunimi mekanik, industria ushtarake, hapësira ajrore, etj. Niveli i saktësisë së përpunimit kontrollohet në nivelin IT3~IT2; cilësia e sipërfaqes kontrollohet në Ra≤0.2; gabimi i formës dhe pozicionit kontrollohet në ≤0.002.


Kategoria: Qendra e produkteve
Fjalë kyçe: Yuhuan

HETIM

HETIM

Kategoritë e nxehta