Të gjitha kategoritë
ENEN
YUHUAN Co., Ltd.

home>Qendra e produkteve>Bluarje dhe lustrim>Makinë lustruese Cnc

Qendra e produkteve

https://www.yuhuancnc.com/upload/product/1672903607482745.jpg
Makinë lustruese me rrjedhje magnetike 2D YH8169M3

Makinë lustruese me rrjedhje magnetike 2D YH8169M3


Funksioni kryesor:

Kjo makinë përdoret kryesisht për lustrim me saktësi 3D të materialeve jomagnetike si lidhjet alumini-magnez, qelqi, safiri dhe çeliku inox.


Kategoria: Qendra e produkteve
Fjalë kyçe: Yuhuan

HETIM
Pjesë tipike të përpunuara

pik-1

Xhami i telefonit celular

pik-2

Kornizë e mesme prej çeliku inox

Pikat kryesore të pajisjeve

● Kjo makinë është një makinë lustruese magnetoreologjike që përdor lëng magnetorheologjik për të lustruar pjesën e punës me anë të magnetizimit të fushës elektromagnetike.

● Pjesa e punës është e mbërthyer në manipulues me 6 shkallë të dyfishtë lirie në pllakën rrotulluese.

● Fusha magnetike e kësaj makine adopton fushën magnetike të tensionit të ulët, me siguri të lartë dhe intensiteti i induksionit magnetik mund të programohet.

● Fusha magnetike e makinës dhe temperatura e lëngut lustrues kontrollohen nga një sistem i veçantë ftohjeje.

● Modaliteti i kontrollit të kësaj makine është modaliteti PLC+ekrani me prekje.

Parametri teknike

Projekt

Njësi

Parametër

numri i stacioneveindividuale

6

Madhësia maksimale e pjesës së punës

mm

165 (diagonale) x 40 (lartësi)
Madhësia e legenit të lustrimit

mm

φ630

Shpejtësia e pllakës së sipërme

rpm

3-85

Shpejtësia e copës së punës

rpm

3-62

Këndi i lëvizjes së robotit

-

-5 ° -12 °
Fuqia e motorit të pllakës së sipërme

kW

3

Fuqia e motorit të lëvizjes së robotit

kW

0.4

Fuqia e motorit të rrotullimit të manipuluesit

kW

0.1

Madhësia e panelit (LxWxH)

mm

1800x2800x2600

pesha e centralit

kg

2800

HETIM