Të gjitha kategoritë
ENEN
YUHUAN Co., Ltd.

home>Qendra e produkteve>Bluarje dhe lustrim>Makinë lustruese Cnc

Qendra e produkteve

https://www.yuhuancnc.com/upload/product/1672904449496658.jpg
Makinë lustruese me shumë skaje YH2M4130E

Makinë lustruese me shumë skaje YH2M4130E


Funksioni kryesor:

Kjo makinë është e përshtatshme për formësimin dhe lustrimin me shumë aspekte të pjesëve me fletë të hollë të bëra nga materiale të forta dhe të brishta jo metalike si qelqi dhe safiri.


Kategoria: Qendra e produkteve
Fjalë kyçe: Yuhuan

HETIM
Pjesë tipike të përpunuara

pik-1

Xhami i telefonit celular

pik-2

safir

Pikat kryesore të pajisjeve

● Kjo makinë është një makinë lustruese rreth pjesës së punës, e cila përdor metodën e grumbullimit dhe cilindri shtypet fort.

● Dy kokat lustruese majtas dhe djathtas kryejnë njëkohësisht profilizimin dhe lustrimin CNC në pjesën e punës dhe lëvizja e ngritjes përdoret për të lustruar në mënyrë të barabartë pjesën e punës lart e poshtë.

● Njësia e plotë e kontrollit të servo, miraton modalitetin e kontrollit me ekran me prekje + PLC.

Parametri teknike

Projekt

Njësi

Parametër

Madhësia e kokës lustruese (diametri i jashtëm x lartësia)

mm

φ290 * 235

Madhësia maksimale e pjesës së punës

mm

300 (gjatësia diagonale dhe gjatësia anësore ≥ 60)
Trashësia maksimale e pjesës së punës shtrënguese

mm

180

Shpejtësia e lustrimit të kokës

rpm

50-1500

Shpejtësia e rrotullimit të pjesës së punës

rpm

0.5-3

Shpejtësia e ngritjes së kokës lustruese

mm / min

5-350

Fuqia e motorit të kokës lustruese

kW

3

Fuqia e motorit të rrotullimit të pjesës së punës

kW

1.5

Fuqia e motorit të ngritjes së kokës lustruese

kW

0.4

Fuqia e motorit lëvizës të kokës lustruese

kW

0.4

Numri i kokave lustruese

pjesë

2

Total Pesha

kg

2500

Dimensionet e veglave të makinerisë (gjatësia x gjerësia x lartësia)

mm

1800x1250x2150

HETIM