Të gjitha kategoritë
ENEN
YUHUAN Co., Ltd.

home>Qendra e produkteve>Pajisje inteligjente>Sistemi i automatizimit të veglave të makinerive Cnc

Qendra e produkteve

https://www.yuhuancnc.com/upload/product/1672993396599901.jpg
Mbulesa e pompës, Linja e prodhimit automatik të përpunimit të pjesëve të trupit të pompës (shumë njësi në internet)

Mbulesa e pompës, Linja e prodhimit automatik të përpunimit të pjesëve të trupit të pompës (shumë njësi në internet)


Funksioni kryesor:

Përdoret kryesisht për përpunimin automatik të kthimit të kapakut të trupit të pompës së vajit.


Kategoria: Qendra e produkteve
Fjalë kyçe: Yuhuan

HETIM
Feature kryesore

● Dizajni i qarkullimit me dy shtresa të koshit të ushqimit dhe tabakasë mund të realizojë qarkullimin automatik të tabakave bosh në kosh.

● Dizajni i kapëses mekanike me kapëse të dyfishtë të shtypur paraprakisht mund të realizojë sekuencën e shkarkimit dhe ngarkimit të veglës së makinës.

● Struktura automatike e pozicionimit dhe rrokullisjes me precizion të lartë është projektuar për të realizuar rrokullisje të shpejtë dhe pozicionim me saktësi të lartë të sipërfaqeve periferike të përparme dhe të pasme të pjesëve në formë të veçantë, si p.sh. mbulesa e pompës së vajit.

● Zhvilluar një torno të posaçme me kodues të terminalit të boshtit dhe kontroll hidraulik konstant me precizion të lartë për pozicionimin dhe shtrëngimin automatik të faqes së fundit, i cili realizon shtrëngimin automatik të faqes së fundit dhe ndalimin e saktë të boshtit për rrotullimin e pjesëve ekscentrike në formë të veçantë.

HETIM