Të gjitha kategoritë
ENEN
YUHUAN Co., Ltd.

home>Qendra e produkteve>Pajisje inteligjente>Sistemi i automatizimit të veglave të makinerive Cnc

Qendra e produkteve

https://www.yuhuancnc.com/upload/product/1672991512939716.jpg
https://www.yuhuancnc.com/upload/product/1672991517628745.jpg
Linja automatike e prodhimit për bluarjen dhe përpunimin e pjesëve të pllakave të valvulave katrore
Linja automatike e prodhimit për bluarjen dhe përpunimin e pjesëve të pllakave të valvulave katrore

Linja automatike e prodhimit për bluarjen dhe përpunimin e pjesëve të pllakave të valvulave katrore


Funksioni kryesor:

Përdoret kryesisht për ngarkimin dhe shkarkimin automatik dhe inspektimin on-line të pjesëve të fletëve të hollë si pllakat e valvulave.


Kategoria: Qendra e produkteve
Fjalë kyçe: Yuhuan

HETIM
Feature kryesore

● Mekanizmi i ruajtjes së materialit: materiali i ruajtjes një herë mund të përpunohet pa pilot për 4-8 orë.

● Manipulator ngarkimi dhe shkarkimi: transporton pjesën e punës nga mekanizmi i ruajtjes në makinën bluarëse me dy skaje.

● Makinë bluarëse me dy skaje (pajisja kryesore): pajisje bluarjeje me dy plane me precizion të lartë.

● Pajisja përcjellëse: lidhja e çdo pajisjeje njësie.

● Zbulimi online + sistemi i kompensimit automatik të rrotave bluarëse: regjistroni të dhënat e zbulimit dhe ktheni të dhënat në makinë bluarëse për të kompensuar paraprakisht konsumimin e rrotave bluarëse.

HETIM