Të gjitha kategoritë
ENEN
YUHUAN Co., Ltd.

home>Qendra e produkteve>Mulli CNC

Qendra e produkteve

https://www.yuhuancnc.com/upload/product/1690188310641597.jpg
Makinë lustruese shumëpalëshe YH2M4130E

Makinë lustruese shumëpalëshe YH2M4130E


Funksioni kryesor:

Makina është e përshtatshme për formësimin dhe lustrimin e shumëanshëm të pjesëve me fletë të holla të bëra nga materiale të forta dhe të brishta jo metalike si qeramika, qelqi, safiri etj.


Kategoria: Qendra e produkteve
Fjalë kyçe: Yuhuan

HETIM
Pjesë tipike të përpunuara

pik-1

Qeramikë

pik-2

Gotë

pik-3

safir

Feature kryesore

● Makina mund të lustrojë periferinë e pjesëve. Mund të shtrëngojë shumë pjesë në të njëjtën kohë. Pjesa e punës mbërthehet nga cilindri preciz. Cilindri i fiksimit është i pajisur me valvulën e rregullimit të presionit të saktë, dhe presioni i shtrëngimit të pjesës së punës mund të rregullohet.

● Dy kokat lustruese drejtohen nga dy motorë të pavarur, reduktuesi planetar dhe reduktuesi i marsheve, të cilët e shtyjnë pjesën e punës të rrotullohet Kur pjesa e punës rrotullohet, mund të jetë ose shpejtësi konstante ose nxitim ose ngadalësim i ndryshueshëm, në mënyrë që pjesë të ndryshme të pjesës së punës mund të merrni shpejtësi të ndryshme, duke e bërë lustrimin më uniform dhe efekt më të mirë lustrimi; Periferia e pjesës së punës rrotullohet nën ngasjen e motorit dhe lëviz përkatësisht majtas dhe djathtas përmes shufrës së vidës, e cila drejtohet nga servo motori. Nën kontrollin e PLC, ai ndjek automatikisht konturin e pjesës së punës, me një efekt të mirë lustrimi.

● Koka e lustrimit drejtohet nga servo motori për të bërë lëvizje lineare lart e poshtë në mënyrë sinkrone, në mënyrë që pjesa e punës të lëmohet në mënyrë të barabartë, të mos shfaqen vija dhe efekti i lustrimit është i mirë.

● Miratoni kontrollin PLC, mënyra e kontrollit është fleksibël dhe i besueshëm. Ekrani me prekje (me pikën I/O) përdoret si ndërfaqe njeri-makinë për të shfaqur informacionin në kohë reale të alarmit dhe gjendjes së makinës.

● Komponentët e kontrollit përdorin të gjithë furnizimin me energji 24 V, furnizimi me energji PLC përdor furnizimin me energji të transformatorit izolues, zvogëlon ndërhyrjen e jashtme të rrëmujës së rrjetit të energjisë për të rritur stabilitetin e veglës së makinës.

Parametri teknike
ProjektParametër
Madhësia maksimale e pjesës së punësDiametri diagonal ose rrethor i pjesëve drejtkëndëshe 300 mm
trashësia maksimale e pjesës së punës për shtrëngim180mm
madhësia e kokës lustruese (diametri i jashtëm × trashësia)Φ290 × 235mm
shpejtësia e rrotullimit të kokës lustrueseX
shpejtësia e rrotullimit të pjesës së punësX
shpejtësia e ngritjes dhe zbritjes së kokës lustruese5-350mm / min
fuqia motorike e kokës lustruese3kW
fuqia e motorit të rrotullimit të pjesës së punës1.5kW
Fuqia e motorit të ngritjes së kokës lustruese0.4kW
fuqia motorike lëvizëse e kokës lustruese0.4kW
numri i kokës lustruese2 muaj
madhësia e formës (gjatësia × gjerësia × lartësia)1800 1250 × × 2150mm
Pesha e makinës2500kg

HETIM