сите категории
ENEN

центар за производи

Алатки за врвни ЦПУ

ЗА ЈУХУАН

YUHUAN е јавно национално клучно високо-технолошко претпријатие (број на акции: 002903) специјализирано за R&D, производство и продажба на прецизни и високо-ефикасни машински алатки CNC.

Нашата компанија е акредитирана како Провинциски истражувачки центар за прецизни машински алатки ЦПУ, Провинциски центар за претпријатија и работна станица за академик. Низ години на самоиновација и развој, ЈУХУАН изгради своја основна технолошка компетентност и доби сертификација за ИСО 9001: 2008, обезбедувајќи високо-стандарден менаџмент на квалитет. Претставувајќи врвни машински алатки ЦПУ, технологијата на нашиот производ е пионер во земјата и достигна меѓународно напредно ниво .......


Прикажи ги Повеќе

студија на случај

Прикажи ги Повеќе

МЕДИУМИТЕ

клиенти

Претставници на клиенти кои работат со нас

1
2
3
4
5
6