сите категории
ENEN

Дома>За Јухуан

За Јухуан

YUHUAN е јавно национално клучно високо-технолошко претпријатие (број на акции: 002903) специјализирано за R&D, производство и продажба на прецизни и високо-ефикасни машински алатки CNC.

Нашата компанија е акредитирана како Провинциски истражувачки центар за прецизни машински алатки ЦПУ, Провинциски центар за претпријатија и работна станица за академик. Низ години на самоиновација и развој, ЈУХУАН изгради своја основна технолошка компетентност и доби сертификација за ИСО 9001: 2008, обезбедувајќи високо-стандарден менаџмент на квалитет. Претставувајќи врвни машински алатки ЦПУ, технологијата на нашиот производ е пионер во земјата и достигна меѓународно напредно ниво.


Производите што ги произведуваме можат да се категоризираат главно во 3 серии: ЦПУ машина за мелење на површини со двојни дискови, ЦПУ машина за лакирање / полирање и интелигентна опрема, кои се широко применети во клучните области на националната економија, вклучувајќи автомобилска, ИТ електроника, воена индустрија, воздушна вселена , зграда на брод, лежишта, пломби и домашни апарати. Нашите производи се во голема побарувачка низ цела Кина и други земји како Америка, Бразил, Русија, Португалија, Виетнам и Кенија. YUHUAN освои добра репутација и популарност кај своите клиенти за високо квалитетни производи, одлични услуги по продажбата и конкурентни цени.

Остварување врвно производство, ревитализација на националната индустрија


Во принципот на „Остварување врвно производство, ревитализација на националната индустрија“, Јухуан е посветен да стане глобален лидер во индустријата на машински алатки ЦПУ и производство на интелигентна опрема.