Kabeh Kategori
ENEN

pusat produk

Piranti mesin CNC dhuwur mburi

Babagan YUHUAN

YUHUAN minangka Perusahaan Teknologi Tinggi Nasional Publik (Nomer Simpenan: 002903) Khusus kanggo P&P, Pabrik lan Penjualan Piranti Mesin CNC Precision & Efisiensi Tinggi.

Perusahaan kita wis diakreditasi minangka Pusat Riset Teknik Provinsi Alat Mesin CNC Precision, Pusat Teknologi Perusahaan Provinsi lan Workstation Akademisi. Liwat pirang-pirang taun inovasi lan pangembangan diri, YUHUAN wis nggawe kompetensi teknologi inti dhewe lan entuk sertifikasi ISO 9001: 2008, kanggo njamin manajemen mutu standar tinggi. Nggambarake alat mesin CNC kelas dhuwur, teknologi produk wis dadi perintis ing njero negeri lan tekan level maju internasional .......


ndeleng More

studi kasus

ndeleng More

MEDIA

pelanggan

Wakil pelanggan sing makarya karo kita

1
2
3
4
5
6

Kategori panas