Kabeh Kategori
ENEN
Yuhuan Co., Ltd.

Omah>Pusat produk>Mesin Disc Grinding Ganda>YHDM7758 Dhuwur tliti Vertikal Double-mburi Mesin Grinding

Pusat produk

https://www.yuhuancnc.com/upload/product/1650507836582860.png
YHDM7758 Mesin Giling Disc Double Vertikal

YHDM7758 Mesin Giling Disc Double Vertikal


Fungsi utama:

Mesin kasebut cocog kanggo tliti sinkronisasi presisi dhuwur saka rong permukaan paralel saka bagean rata kanthi macem-macem bentuk, utamane komponen sing duwe syarat toleransi sing ketat kanggo paralelisme lan rata, kayata bantalan njaba & batin, rotor & stator pompa minyak.

PANALITEN
Aplikasi khusus

Bantalan Cincin batin lan njaba, rotor pompa minyak njero lan njaba, lsp.

Spesifikasi Utama
modelunitYHDM7758
Ukuran bageanmmBagean sing bentuke cakram:Ф12~Ф120
Kekandelan bageanmm0.8 ~ 50
Ukuran rodha mecahmmФ585×Ф195×65(diamond/CBN wheel)
Kekuwatan motor rodaKw22Kw × 2
PowerofservomotorofwheelheadliftingKw1.5Kw × 2
Kacepetan sirah rodhaRpm150 ~ 950
Tenaga momotan motor operatorKw0.75 Kw
Kacepetan operator sing dipakaniRpm1 ~ 10
Plainness lan paralelismemm≤0.003
Atos atosμmRa0.32
Total BobotKg12000
Ukuran sakabèhé (L * W * H)mm2800 × 2150 × 2900
tags

DDG, Mecah cakram dobel , 7758

PANALITEN

Kategori panas