Kabeh Kategori
ENEN
Yuhuan Co., Ltd.

Omah>Pusat produk>Mesin Disc Grinding Ganda>YHDM750A High-precision Vertikal Double-mburi Mesin Grinding

Pusat produk

https://www.yuhuancnc.com/upload/product/1650507807957592.png
YHDM750A Mesin Mecah Disk Ganda

YHDM750A Mesin Mecah Disk Ganda


Fungsi utama:

Iki dirancang kanggo mecah loro permukaan sisih paralel saka macem-macem karya sing presisi lancip kanthi bentuk bunder lan ora normal, ora prelu digawe saka bahan logam utawa non-logam, bisa diproses. Kayata bantalan, piring katup, segel, baling-baling pompa minyak, cincin piston, lsp.

PANALITEN
Aplikasi khusus

Piranti kasebut bisa diproses kanthi macem-macem bagean saka bahan kerja lan logam bunder, bagean lancip non-logam (bantalan, katup, piring paduan aluminium, segel, pisau minyak, dering piston, lan liya-liyane), kayata : piring katup , cincin piston , cincin gasket.

Spesifikasi Utama
modelunitYHDM750A
Ukuran bageanmmBagean sing bentuke cakram:Ф50~Ф180
Kekandelan bageanmm1.2 ~ 60
Ukuran rodha mecahmmФ750×Ф195×75(diamond/CBN wheel)
Kekuwatan motor rodaKw30Kw × 2
Kacepetan sirah rodhaRpm150 ~ 890
Tenaga momotan motor operatorKw2.2
Kacepetan operator sing dipakaniRpm1 ~ 10
Plainness lan paralelismemm≤0.005
Atos atosμmRa0.32
Total BobotKg12000
Ukuran sakabèhé (L * W * H)mm2840 × 3140 × 2880
tags

DDG, Mecah cakram dobel , 750

PANALITEN

Kategori panas