Kabeh Kategori
ENEN
Yuhuan Co., Ltd.

Omah>Pusat produk>Mesin Disc Grinding Ganda>YHDM580C High-precision Vertikal Double-mburi Mesin Grinding

Pusat produk

https://www.yuhuancnc.com/upload/product/1597287263256800.jpg
Mesin Giling Disc Double YHDM580C

Mesin Giling Disc Double YHDM580C


Fungsi utama:

YHDM 580C minangka mesin grinding disk vertikal presisi tinggi sing nggunakake prinsip pamrosesan planet kanggo mecah komponen kaping pindho kanggo komponen kasebut. Dibandhingake karo mesin mecah permukaan biasa, fitur presisi lan efisiensi sing luwih dhuwur nalika ngasilake permukaan dobel saka workpiece ukuran gedhe. Mesin kasebut nduweni resistensi getaran sing apik banget lan kaku sing dinamis kanthi kaku bantalan gelendong utama nganti 100 kg / μm. Desain struktur vertikal tertutup diadopsi kanggo stabilitas sing luwih apik lan polusi lingkungan nol. Mesin kasebut digunakake kanthi tliti tlatah dobel bagean-bagean mesin otomatis lan bagian-bagian hidrolik kaya cakram rem, pelat katup, lsp

PANALITEN
Aplikasi khusus

Bisa ngolah lan nggiling bagean sing lancip kanthi permukaan sisih paralel kaya cakram rem sepeda motor, jinis dering, jinis disk, lsp

Spesifikasi Utama
modelunitYHDM580C
Ukuran bageanmmCakram-shaped bagean: Ф320
Kekandelan bageanmm3.5
Ukuran rodha mecahmmФ150×Ф70.5×15(diamond/CBN wheel)
Kekuwatan motor rodaKw22Kw × 2
FeedingcarrierdrivespeedRpmDrive motor minyak, kacepetan tanpa langkah
Plainnessmm≤0.05
paralelismemm≤0.02
Atos atosμmRa1.6
Total BobotKg10000
Ukuran sakabèhé (L * W * H)mm2755 × 2980 × 2560
tags

DDG, Mecah cakram kaping pindho, 580

PANALITEN

Kategori panas