Kabeh Kategori
ENEN
Yuhuan Co., Ltd.

Omah>Pusat produk>Mesin Disc Grinding Ganda>YHDM580B Dhuwur tliti Vertikal Double-mburi Mesin Grinding

Pusat produk

https://www.yuhuancnc.com/upload/product/1650508926656528.png
https://www.yuhuancnc.com/upload/product/1650508925419864.png
YHDM580B Mesin Vertikal Disc Grinding
YHDM580B Mesin Vertikal Disc Grinding

YHDM580B Mesin Vertikal Disc Grinding


Fungsi utama:

Iki dirancang kanggo pangolahan sinkron sing efisien & presisi dhuwur lan penggilingan rong permukaan paralel saka bagean logam tipis / non-logam ing macem-macem wujud, kayata bantalan, piring katup, piring alum, segel, vane pompa minyak, ring piston, lsp.

PANALITEN
Aplikasi khusus

Ring piston, gasket katup, batang penghubung, poros salib, piring katup, garpu shift, blade pompa hidrolik, rotor, stator, kompresor geser, bantalan ring njero lan njaba, cakram rem kendaraan, uga bisa digunakake kanggo cincin magnetik, pangolahan piring grafit .

Spesifikasi Utama
modelunitYHDM580B
Ukuran bageanmmBagean sing bentuke cakram:Ф12~Ф120
Kekandelan bageanmm0.8 ~ 40
Ukuran rodha mecahmmФ585×Ф195×75(diamond/CBN wheel)
Kekuwatan motor rodaKw22Kw × 2
Kacepetan sirah rodhaRpm150 ~ 950
Tenaga momotan motor operatorKw1.5Kw
Kacepetan operator sing dipakaniRpm1 ~ 10
Plainness lan paralelismemm≤0.003
Atos atosμmRa0.32
Total BobotKg10000
Ukuran sakabèhé (L * W * H)mm2700 × 2620 × 2650
tags

DDG, Mecah cakram kaping pindho, 580

PANALITEN

Kategori panas