Kabeh Kategori
ENEN
Yuhuan Co., Ltd.

Omah>Pusat produk>Mesin Polishing Lumahing sudhut mlengkung>YH2M8690 Otomatis Positioning lumahing Mesin Polishing

Pusat produk

https://www.yuhuancnc.com/upload/product/1650507468956069.png
YH2M8690 3D Mesin polishing permukaan mlengkung

YH2M8690 3D Mesin polishing permukaan mlengkung


Fungsi utama:

Iki digunakake kanggo polesan 2.5D utawa 3D sudhut mlengkung saka logam lan bagean non-logam kaya kaca lan keramik, lsp.

PANALITEN
Aplikasi khusus

Kaca, keramik, paduan alluminium, safir, lsp.

Spesifikasi Utama
modelunitYH2M8690
Piring ndhuwur (OD)mm3 × Ф920
Piring ngisor (OD)mm12 × Ф420
Min kekandelan workpiecemm0.5
Ukuran maksimum workpiecemm360 (diagonal)
Kacepetan puter piring ngisorRpm5-40rpm (Tanpa Langkah)
Kacepetan rotasi piring ngisorRpm2-10rpm (Tanpa Langkah)
Kacepetan ndhuwur piringRpm50-280rpm (Tanpa Langkah)
Motor piring ngisorKwKAF57 1.5Kw
Motor piring ndhuwurKwFAF67 5.5Kw
Ukuran Sakabèhé (L x W x H)mm2600x2600x2700
bobotkg5000
tags

3D, lumahing sudhut mlengkung 2.5D, lap, polesan

PANALITEN

Kategori panas