Kabeh Kategori
ENEN
Yuhuan Co., Ltd.

Omah>Pusat produk>Mesin Polishing Lumahing sudhut mlengkung>YH2M8630 Multiple Spindle CNC Mesin Polishing

Pusat produk

https://www.yuhuancnc.com/upload/product/1616381849536976.jpg
YH2M8630 Multiple Spindle CNC Polishing machine

YH2M8630 Multiple Spindle CNC Polishing machine


Fungsi utama:

Iki dirancang kanggo sanding profil 2.5D & 3D & polesan bagean presisi kanthi maneka warna. Mesin kasebut digunakake kanthi akeh ing manufaktur elektronik, kayata ponsel utawa tutup kaca, perumahan logam, tutup mburi, keramik lan safir.


PANALITEN
Aplikasi khusus

Piranti iki umume digunakake kanggo nutul lan polesan loro-lorone saka permukaan paralel logam tipis lan bagian non-logam sing rapuh, kayata silikon, kristal safir, keramik, kaca optik, kristal kuarsa lan bahan semikonduktor liyane.


Spesifikasi Utama
modelunitYH2M8630
Diameter sirah polesan (OD)mm20 × φ50 ~ φ180
Ukuran bahan kerjammDiagonal dawa≤180mm
Kacepetan endhas polesanRpm10 ~ 3000
X obah strokemm350
Stroke strokemm400
Z obah strokemm400
Stroke obah
-30 ° ~ 360 °
Ukuran Sakabèhé (L x W x H)mm1900x2100x2000
Bobotkg220
tags

Tag:Multiple Spindle, lapping, polishing

PANALITEN

Kategori panas