Kabeh Kategori
ENEN
Yuhuan Co., Ltd.

Omah>Pusat produk>Mesin Polishing Lumahing sudhut mlengkung>YH2M8116A-8118 Mesin Polishing lumahing 3D

Pusat produk

https://www.yuhuancnc.com/upload/product/1650506922961899.png
Mesin polesan permukaan mlengkung YH2M8116A 3D

Mesin polesan permukaan mlengkung YH2M8116A 3D


Fungsi utama:

Iki umume digunakake kanggo poles permukaan logam lengkung lan 2.5D utawa 3D kanggo logam kaya paduan Aluminium, stainless steel, uga bahan non-logam liyane kayata kaca lan keramik.

PANALITEN
Aplikasi khusus

Paduan aluminium, stainless steel, kaca lan keramik lsp.

Spesifikasi Utama
modelunitYH2M8116A8118
Ukuran plat kerja (OD × T)mmФ400 × 25 (AL)
No piring kerjapcs58
Ukuran maksimal saka karyamm360
Ukuran piring poles (OD)mmF1135
Kacepetan rotasi piring kerjaRpm2 ~ 45 (langkah)
Kacepetan revolusi piring kerjaRpm1 ~ 12 (langkah)Ngalih otomatis, ora ana revolusi sajrone polesan.
Kacepetan piring polishingRpm2 ~ 90 (langkah)
Polishing stroke sing obahmm350
Ukuran sakabèhé (L * W * H)mm1900 × 1500 × 28002430 × 1935 × 2575
Memuat / mbongkar otomatis
Ora AnaYa
Total bobotkg28004050
tags

3D, lumahing sudhut mlengkung 2.5D, lap, polesan

PANALITEN

Kategori panas