Kabeh Kategori
ENEN
Yuhuan Co., Ltd.

Omah>Pusat produk>Mesin Polishing Lumahing sudhut mlengkung>YH2M81120 Cnc High Precision Double Station Scanner

Pusat produk

https://www.yuhuancnc.com/upload/product/1650507627147516.png
Mesin polesan permukaan mlengkung YH2M81120 3D

Mesin polesan permukaan mlengkung YH2M81120 3D


Fungsi utama:
Iki dirancang kanggo polishing saka 2.5D & 3D lumahing sudhut mlengkung saka bahan kaya kaca, zirconia, logam lan non-logam bagean, etc.


PANALITEN
Aplikasi khusus

Kaca, Zirkonia, Logam lan Non-Metallic Parts, etc.

Spesifikasi Utama
modelunitYH2M81120
Piring ndhuwur (OD)mm8 × Ф500
Piring ngisor (OD)mmF1200
Min kekandelan workpiecemm0.5
Ukuran maksimum workpiecemm360 (diagonal)
Kacepetan puter piring ngisorRpm10-90rpm (Tanpa Langkah)
Kacepetan ndhuwur piringRpm5-30
Motor piring ngisorKw11
Motor piring ndhuwurKw4 × 0.75
Ukuran Umum (L x W x H)mm2240 × 1650 × 2000
bobotkg2000
tags
3D, 2.5D lumahing mlengkung, lapping, polishing


PANALITEN

Kategori panas