Kabeh Kategori
ENEN
Yuhuan Co., Ltd.

Omah>Pusat produk>Grinding lan Polishing>Mesin Polishing Lumahing

Pusat produk

https://www.yuhuancnc.com/upload/product/1672901452673546.jpg
YH2M8690 Otomatis Positioning lumahing Mesin Polishing

YH2M8690 Otomatis Positioning lumahing Mesin Polishing


Fungsi utama:

Peralatan iki cocok kanggo polishing 2.5D, kaca 3D, zirconia, logam lan non-logam khusus-shaped lumahing mlengkung.


Kategori: Pusat Produk
Tembung kunci: Yuhuan

PANALITEN
Parts Machined Khas

gambar-1

Kaca Penutup Ponsel 3d

gambar-2

Kaca Ponsel 2.5D

Sorotan Peralatan

● Peralatan kasebut nggunakake cara polishing, loading lan unloading sing terus-terusan lan ora diganggu, 3 stasiun kanggo diproses lan 1 stasiun kanggo bongkar muat.

● peralatan wis 3 set servo ngangkat sawijining stasiun Processing sistem loading, lan posisi loading saka piring loading punika saran kontrol dening motor saiki.

● Rotasi saka stasiun piring ngisor mimpin dening motor konversi frekuensi + worm gear reducer, lan dipanggonke dening pin.

● Mesin iki dilengkapi piranti pemisahan hawa-cair vakum, ngawasi wektu nyata tekanan negatif, layar tutul + mode kontrol PLC.

Parameter Teknis

project

unit

parameter

tray produk

mm

12xφ420

scan CD

mm

3xφ920

Motor angkat piring ndhuwur

kW

3x2.3

Motor rotasi piring ngisor (motor konversi frekuensi)

kW

4x2.2

Motor konversi stasiun piring ngisor (motor konversi frekuensi)

kW

4.0

Scanning disc motor (motor konversi frekuensi)

kW

3x5.5

Ing stroke

mm

200

kacepetan konversi stasiun plate Lower

Rpm

0-10

Kacepetan rotasi piring ngisor

Rpm

0-40

Kacepetan disk scan

Rpm

0-280

Tekanan pasokan udara

MPa

0.6

Tekanan adsorpsi vakum

Kpa

-75

tekanan daya

V

Telung fase limang kabel AC380V
total daya peralatan

kW

36

Total massa saka peralatan

kg

4900

Ukuran piranti

mm

2540x2540x2600

PANALITEN

Kategori panas