Kabeh Kategori
ENEN
Yuhuan Co., Ltd.

Omah>Pusat produk>Grinding lan Polishing>Mesin Polishing Lumahing

Pusat produk

https://www.yuhuancnc.com/upload/product/1672902199362839.jpg
YH2M81120 Cnc High Precision Double Station Scanner

YH2M81120 Cnc High Precision Double Station Scanner


Fungsi utama:

Mesin iki utamane digunakake kanggo nyapu lan polishing kaca tutup ponsel 2.5D lan 3D.


Kategori: Pusat Produk
Tembung kunci: Yuhuan

PANALITEN
Parts Machined Khas

gambar-1

Logo Logam

gambar-2

Kaca Penutup Ponsel 3d

Sorotan Peralatan

● Mesin iki dilengkapi karo rong stasiun, A lan B, saben karo 4 tray workpiece. Stasiun polishing lan loading lan unloading bisa diganti kanthi ngangkat lan ngowahi.

● Nganggo mode pressurization posisi, umpan balik ngontrol posisi loading saka piring ndhuwur liwat motor saiki.

● Cakram polishing nganggo kontrol frekuensi lan dilengkapi piranti pamisahan vakum hawa-cair.

● Ngadopsi layar tutul + mode kontrol PLC.

Parameter Teknis

project

unit

parameter

ngomong

Ukuran piring workpiece ndhuwur

mm

φ500

-
Ukuran disk polishing ngisor

mm

φ1200

-
Kacepetan disk polishing ngisor

r / min

1 ~ 90

-
Ngangkat stroke tray workpiece ndhuwur

mm

400

-
Ngangkat tray workpiece ndhuwur

r / min

Regulasi kacepetan stepless-
Kacepetan rotasi disk workpiece

r / min

25

-
Jumlah cakram polishing ndhuwurPiece

8

4 bêsik ing 1 klompok, dipérang dadi 2 stasiun ing sisih A / B
Ukuran (LxWxH)

mm

2240x1650x2000

-
Total Bobot

kg

babagan 2000-

PANALITEN

Kategori panas