Kabeh Kategori
ENEN
Yuhuan Co., Ltd.

Omah>Pusat produk>Grinding lan Polishing>Mesin Polishing Lumahing

Pusat produk

https://www.yuhuancnc.com/upload/product/1672902738673375.jpg
YH2M81116A / 81118 Mesin Polishing Lumahing 3D

YH2M81116A / 81118 Mesin Polishing Lumahing 3D


Fungsi utama:

Mesin iki utamané digunakake kanggo nyapu lan polishing otomatis permukaan warata lan 2.5D lan 3D lumahing mlengkung saka bahan logam kayata aluminium alloy lan stainless steel lan bahan non-logam kayata kaca lan keramik.


Kategori: Pusat Produk
Tembung kunci: Yuhuan

PANALITEN
Parts Machined Khas

gambar-1

Rangka Tengah Stainless Steel

gambar-2

Kaca Penutup Ponsel 3d

Sorotan Peralatan

● peralatan iki multi-stasiun piring ngisor vakum adsorption mesin polishing, dilengkapi piranti pamisahan vakum online-Cairan.

● YH2M81116 dirancang karo 5 nampan workpiece kanggo loading lan unloading nalika mandegake; YH2M81118 dirancang karo 8 nampan workpiece, 4 polesan ing wektu sing padha, lan 4 dimuat lan dibongkar tanpa mandheg.

● Cara mencet saka disk polishing dileksanakake dening motor servo nyopir meneng werni.

● Ngadopsi layar tutul + mode kontrol PLC.

Parameter Teknis

Model produk / item

unit

YH2M81116A

YH2M81118

Ukuran disk benda kerja (diameter njaba x ketebalan)

mm

φ400x25 (aluminium alloy)φ400x25 (aluminium alloy)
Jumlah tray workpieceindividu

5

8

Ukuran workpiece maksimum

mm

360

360

Ukuran disk (diameter njaba)

mm

φ1135

φ1135

Kacepetan rotasi disk workpiece

Rpm

2~45 (regulasi kacepetan stepless)2~45 (regulasi kacepetan stepless)
Kacepetan revolusi disk workpiece

Rpm

1~12 (regulasi kacepetan stepless)Ngalih otomatis, ora ana revolusi sajrone polishing
kacepetan disk polishing

Rpm

2~90 (regulasi kacepetan stepless)2~90 (regulasi kacepetan stepless)
Ngangkat stroke polishing disk

mm

350

350

Ukuran (LxWxH) Kira-kira.

mm

1900x1500x2800

2430x1935x2575

Loading lan unloading otomatis-ora ana

duwe

Total Bobot

kg

2800

4050

PANALITEN

Kategori panas