Kabeh Kategori
ENEN
Yuhuan Co., Ltd.

Omah>Pusat produk>Energi Metalurgi>Sistem Smart Silo

Pusat produk

https://www.yuhuancnc.com/upload/product/1672995592955800.jpg
Lf Furnace dipakani otomatis lan sistem dipakani

Lf Furnace dipakani otomatis lan sistem dipakani


Fungsi utama:

Nyedhiyakake macem-macem bahan baku tambahan lan ferroalloys sing dibutuhake kanggo peleburan kanggo tungku LF. Troli distribusi ngangkut bahan baku tambahan lan ferroalloys menyang saben silo tingkat dhuwur. Sistem dipakani kanthi otomatis nyetel bahan mentahan tambahan sing dibutuhake lan ferroalloys miturut bahan nalika dipakani pawon LF. Ketik hopper bobot ing siji, lan nambah alloy menyang ladle liwat conveyor sabuk horisontal feed geter, sabuk horisontal, lan tungku tutup alloy chute.


Kategori: Pusat Produk
Tembung kunci: Yuhuan

PANALITEN

PANALITEN

Kategori panas