Kabeh Kategori
ENEN
Yuhuan Co., Ltd.

Omah>Pusat produk>Energi Metalurgi>Sistem Smart Silo

Pusat produk

https://www.yuhuancnc.com/upload/product/1672995808623126.jpg
Aod Furnace dipakani lan dipakani otomatis

Aod Furnace dipakani lan dipakani otomatis


Fungsi utama:

Tungku AOD kanthi otomatis nyedhiyakake macem-macem bahan baku tambahan lan ferroalloy sing dibutuhake kanggo peleburan. Troli distribusi ngangkut bahan mentah tambahan lan ferroalloys menyang silo tingkat dhuwur. Sistem pakan kanthi otomatis nyetel bahan baku tambahan lan ferroalloys sing dibutuhake miturut bahan nalika dipakani tungku AOD. Banjur ketik hopper timbang, ketik hopper ngempalaken, lan ditambahake menyang tungku AOD liwat chute.


Kategori: Pusat Produk
Tembung kunci: Yuhuan

PANALITEN

PANALITEN

Kategori panas