Kabeh Kategori
ENEN
Yuhuan Co., Ltd.

Omah>Pusat produk>Grinding lan Polishing>Mesin Grinding lan Polishing Sisi Tunggal

Pusat produk

https://www.yuhuancnc.com/upload/product/1672897670317868.jpg
YH2M8155 Four-axis Precision Single-sisi Grinding (polishing) Machine

YH2M8155 Four-axis Precision Single-sisi Grinding (polishing) Machine


Fungsi utama:

Mesin iki digunakake kanggo bagean logam kayata piring katup, piring katup, piring gesekan, ring sealing kaku, ring piston silinder, agul-agul pompa lenga, uga bahan keras lan rapuh non-logam kayata wafer silikon, wafer, kristal kuarsa, kaca, keramik lan safir. Lumahing mecah lan polishing.


Kategori: Pusat Produk
Tembung kunci: Yuhuan

PANALITEN
Parts Machined Khas

gambar-1

Wafer Silicon

gambar-2

Sapphire

Sorotan Peralatan

● Mesin iki nganggo gerakan planet eksentrik.

● Piring workpiece lan piring polishing langsung mimpin dening reducer, lan kacepetan diatur dening konverter frekuensi.

● Nganggo silinder udara + tutup proporsional listrik kanggo ngontrol tekanan kanthi tepat, nganggo layar tutul + mode kontrol PLC.

Parameter Teknis

project

unit

parameter

Precision ukuran piring ngisor

mm

φ1422 x 145

Ukuran lan materi piring

mm

φ550/SUS304 flatness≤5um

bobot peralatan

T

9

Ukuran piranti (L * W * H)

mm

2255 x 1875 x 3300

Sistem deteksi suhu panel

-duwe

Sistem pasokan cairan polishing

-duwe

Sistem pendinginan kepala PP

-pilihan

Sistem cooling plate ngisor

-duwe

Ndhuwur platen motor dipeksa rotasi (drive ndhuwur) 4 set

-duwe

Sistem servo alat ngowahi

-pilihan

Sistem kontrol proses lengkap

-Miliki / bisa nulis proses 10 langkah (50 resep)

Sistem panyimpenan lan maca data historis

(suhu, kacepetan, wektu, tekanan)

-duwe

Guns banyu lan Air Guns

-duwe

Tekanan lan akurasi platen ndhuwur

-Tekanan maksimum siji platen yaiku 500kg / ea, tekanan minimal yaiku 40kg / ea, lan fluktuasi tekanan lan kesalahan ana ing 3%

sumber daya ditrapake

-Tegangan sumber daya: 380V±10%/220V±10%, frekuensi sumber daya: 50Hz±2%

daya peralatan

kW

≦ 30

Persyaratan tekanan udara

MPa

Tekanan akhir: 0.5 ~ 0.7

kabutuhan banyu cooling

-Tekanan: 2-4kg/cm2, aliran: 10-16L/min. Suhu: 8-18 ℃

kabutuhan lingkungan

-Suhu sekitar: 0 ℃ -45 ℃

PANALITEN

Kategori panas