Kabeh Kategori
ENEN
Yuhuan Co., Ltd.

Omah>Pusat produk>Grinding lan Polishing>Mesin Grinding lan Polishing Sisi Tunggal

Pusat produk

https://www.yuhuancnc.com/upload/product/1672898279533575.jpg
YH2M81190 High Precision Flat Mesin Polishing

YH2M81190 High Precision Flat Mesin Polishing


Fungsi utama:

Mesin iki digunakake kanggo nggiling lan polishing pesawat ukuran gedhe ing industri optik, elektronik lan mekanik, kayata prisma cakram plastik, kristal datar optik, lembaran tampilan kristal cair, film pelindung cahya IC, kristal, kaca filter, safir. kaca, kristal kuarsa, silikon High-tliti lan dhuwur-efficiency polishing sisih siji saka hard lan brittle bahan kayata STN-LCD, CSTN-LCD tampilan kristal cair, substrat kaca tipis, etc.


Kategori: Pusat Produk
Tembung kunci: Yuhuan

PANALITEN
Parts Machined Khas

gambar-1

LCD

Sorotan Peralatan

● Piranti mesin duwe cakram mbuwang ndhuwur lan ngisor, diameter cakram ndhuwur 1300mm, lan diameter cakram ngisor 1900mm. Cakram ndhuwur bisa diuripake 90°. Disk bisa digunakake minangka workpiece sing dipasang utawa minangka disk polishing, lan ukuran workpiece sing bisa diproses kurang saka utawa padha karo 1850.

● Piring ndhuwur bisa dipindhah horisontal kanggo mbentuk gerakan reciprocating kanggo mesthekake smoothness lan Gamelan saka Processing workpiece. Perjalanan horisontal saka piring ndhuwur yaiku 1100mm.

● Alat mesin dikontrol dening PLC lan layar tutul, paramèter proses ing kondisi tekanan sing beda-beda bisa disetel ing layar tutul, lan motor piring ngisor didorong dening motor frekuensi variabel kanggo nyadari regulasi kacepetan konversi frekuensi stepless.

Parameter Teknis

project

unit

parameter

Ukuran disk polishing ngisor (bisa disesuaikan)

mm

φ1900, toleransi flatness ± 0.01
Kacepetan rotasi disk polishing ngisor

Rpm

0 ~ 50

Ukuran disk polishing ndhuwur (bisa disesuaikan)

mm

φ1400, toleransi flatness ± 0.01
Range ayunan disk polishing ndhuwur

mm

≤700

Ukuran maksimum workpiece ing piring

mm

①Bahan kerja bunder ≦1900 (dipasang ing ngisor);

②Bahan kerja persegi 1345x1345 (dipasang ing ngisor);

③ Bahan kerja persegi panjang bisa digunakake kanggo nggawe benda kerja ukuran gedhe (dipasang ing ngisor)

Volume ember cairan polishing (bisa disesuaikan)

L

40

Motor ngaduk

W

400

Pompa Cairan Polishing

W

375W

Motor disk polishing ngisor

/

22kW1450rpm3-phase 380V
Motor disk polishing ndhuwur

/

2.2kW1450rpm2 phase 220V
Motor Servo Swing

/

3.0kW2000rpm3-phase 380V
Kapasitas sing wis diinstal

KVA

babagan 25
Ukuran Mesin (L * W * H)

mm

Udakara 4000x3000x2400
bobot mesin

kg

About 10,000

PANALITEN

Kategori panas