Kabeh Kategori
ENEN
Yuhuan Co., Ltd.

Omah>Pusat produk>CNC Grinder>Grinder Sisi Tunggal

Pusat produk

https://www.yuhuancnc.com/upload/product/1675654275806973.jpg
YHM7745Vertikal siji-sisi mesin grinding

YHM7745Vertikal siji-sisi mesin grinding


Fungsi utama:

Alat mesin iki cocok kanggo 4/6/8 inch silikon karbida, sapir, gallium nitride bidang Processing, bisa entuk tliti dhuwur saka bagean mburi pasuryan lan lumahing dhuwur proses syarat Rampung.


Kategori: Pusat Produk
Tembung kunci: Yuhuan

PANALITEN
Parts Machined Khas

gambar-1

Silicon carbide

gambar-2

Sapphire    

gambar-3

Galium nitrida

Sorotan Peralatan

● Amben adopts siji-Piece bagean gandheng, lan kolom adopts dhuwur-bahan casting wesi casting, kang wis stabilitas tliti dhuwur, kapasitas panyerepan kejut kuwat, lan noto pitulungan cukup mbenakake kekuatan saka struktur. Weldments lan castings dianggep dening annealing secondary lan dijupuk blasting kanggo nggawe bagean dhasar luwih stabil lan dipercaya.
● Rotasi meja didhukung dening bantalan turntable khusus presisi dhuwur, lan rotasi didorong dening motor servo lan reducer kanggo njamin akurasi lan stabilitas rotasi.
● amba saka sirah mecah lan meja luwes, lan amba trep kanggo ndeteksi, kang bisa ngganti menyang feed terus cara mecah beda.
● Dilengkapi karo workbench Magnetik kuwat, lan kontrol dening program.
● The Z-sumbu adopts tliti werni meneng lan stabil lan sistem servo dipercaya, supaya ndhuwur lan ngisor dipakani pribadi njaga tliti dhuwur lan stabilitas dhuwur.

Parameter Teknis
projectunitparameter
Bahan kerjaMaksimum workpiece machinedmmΦ200 (8 Inchi)
kekandelan maksimummm200
ZShafttravel Z-axismm200
Z-axis Pindhah cepetmm / min200
Unit pakan minimalmm0.001
Z-axis Grinding feed ratemm / min0.001-1
Kacepetan gerakan meja cepetmm / min1000
Workbenchkacepetan rotasi TabelRpm5-80(dinilai daya50)
Diameter mejamm450
Meja kerja nanggung bebankg300
Dhuwur mejamm900
Kadohan meja obahmm300
daya MotorMotor SpindlekW15
Motor sumbu ZkW1.5
Motor sumbu-XkW1.5
Meja puteran motorkW1.5
kumparanTorqueNm70
Sumber dayatanganV-kW380-25
Sumber tekanan udarakg/cm²4-6 (Stabil)
SizeTapak unit utama (dawa × lebar × dhuwur)mm2600 × 1800 × 2950
bobot mesint3.5
PrecisionAkurasi posisi sumbu Zmm≤0.006
Z-axis repeatable positioning accuracymm≤0.004
Perpendicularity saka tabel menyang sumbu Zmm0.02
Spindle diameteripun mlumpatmm≤0.003
Akurasi grinding (beda ketebalan)mm≤0.005
Rodha mecahKeteranganmm450×40×360(Roda penggiling berlian)
Cepet muterRpm50-2800 (kacepetan sing bisa diatur)

PANALITEN

Kategori panas