Kabeh Kategori
ENEN
Yuhuan Co., Ltd.

Omah>Pusat produk>CNC Grinder>Grinder Sisi Tunggal

Pusat produk

https://www.yuhuancnc.com/upload/product/1690273329462177.jpg
YHM7445 Vertikal siji-sisi gilingan

YHM7445 Vertikal siji-sisi gilingan


Fungsi utama:

Mesin iki cocok kanggo mesin warata 468in silikon karbida, sapir lan gallium nitride. Bisa entuk presisi dhuwur lan syarat Rampung Lumahing dhuwur kanggo bagean mburi bagean.


Kategori: Pusat Produk
Tembung kunci: Yuhuan

PANALITEN
Parts Machined Khas

gambar-1

Silicon carbide

gambar-2

safir

gambar-3

Galium nitrida

Fitur utama

● Amben digawe saka bagean welding siji-Piece lan kolom digawe saka wesi cast dhuwur-bahan. Presisi lan stabilitas dhuwur. Welds lan castings dianggep dening annealing kapindho lan dijupuk blasting kanggo nggawe bagean dhasar luwih stabil lan dipercaya.

● Worktable didhukung dening presisi dhuwur presisi turntable khusus, kang mimpin dening servo motor lan reducer kanggo mesthekake akurasi puteran lan stabilitas.

● Sudut antarane sirah mecah lan meja kerja bisa diatur, lan sudut bisa dideteksi kanthi gampang. Bisa adaptasi kanggo macem-macem mode mecah feed terus-terusan.

● Dilengkapi Tabel Magnetik kuwat, lan dening program kontrol Magnetik.

● The z Axis nggunakake meneng werni tliti, collocates stabil sistem servo dipercaya, nimbulaké munggah lan mudhun menyang piso kanggo njaga akurasi dhuwur lan stabilitas dhuwur.

Parameter Teknis
projectparameter
Bahan kerjaMaksimum workpiece machinedΦ200mm(8in)
kekandelan maksimal200mm
Sumbu Zstroke sumbu z200mm
Kacepetan cepet Z200mm / min
unit pakan minimal0.001mm
kacepetan feed grinding Z0.001-1mm / min
Tabelkacepetan obah cepet saka worktable1000mm / min
kacepetan puteran saka worktable5-80rpm (Rating50rpm)
diameteripun meja kerja450mm
daya dukung meja kerja300kg
dhuwur saka worktable900mm
obah kadohan saka worktable300mm
motor listrikmotor spindle15kW
Motor sumbu Z1.5kW
Motor sumbu-X1.5kW
meja puteran motor1.5kW


projectparameter
kumparanTorque70 Nm
sumber dayaSumber daya380V-25kW
sumber tekanan udara4-6kgs/cm²(Stabil)
ukuranarea mesin utama (dawa × jembaré × dhuwur)2600 × 1800 × 2950mm
bobot mesinUdakara 3.5t
ukuranAkurasi posisi sumbu Z≤0.006mm
Z-axis bola akurasi posisi≤0.004mm
Tabel lan Z-sumbu vertikal0.02mm
spindle diameteripun mlumpat≤0.003mm
akurasi grinding (beda kekandelan)± 0.005mm
nggiling rodha;specification450 × 40 × 360mm(Roda penggiling berlian)
kacepetan muter50-2800rpm (kacepetan sing bisa diatur)

PANALITEN

Kategori panas