Kabeh Kategori
ENEN
Yuhuan Co., Ltd.

Omah>Pusat produk>Energi Metalurgi>Feeder piring

Pusat produk

https://www.yuhuancnc.com/upload/product/1672996728608603.jpg
Feeder piring

Feeder piring


Fungsi utama:

Feeder apron minangka conveyor plate chain khusus sing digunakake kanggo transfer materi menyang sabuk produk rampung. Prinsip kerjane yaiku motor ngirimake daya liwat reducer lan kopling menyang poros utama piranti sprocket nyopir, lan piring chain roller ngubengi drive. Rotasi saka sprocket lan buntut wheel drive materi ing trough conveyor saka piring chain kanggo terus-terusan panganan menyang unloading hopper, supaya materi lumebu ing proses sabanjuré.


Kategori: Pusat Produk
Tembung kunci: Yuhuan

PANALITEN

PANALITEN

Kategori panas