Kabeh Kategori
ENEN

Omah>media>News

Yuhuan CNC Winging Hadiah kaping pindho ing Kompetisi Pengetahuan Perlindhungan lan Lingkungan ing Zona teknologi tinggi

Ndeleng: 237 Babagan Author: Wektu Nerbitake: 2017-06-22

Ing wayah sore tanggal 16 Juni 2017, tim Yuhuan CNC ngalahake 18 tim liyane lan menang hadiah nomer loro ing Kompetisi Pengetahuan Perlindungan Lingkungan lan Lingkungan sing dianakake Komite Manajemen Zona Teknologi Tinggi Liuyang.

Ing lapangan, anggota tim kita tumindak komprehensif lan kooperatif, lan nindakake kerja tim sing apik, lan sawise patang puteran kompetisi sengit, tim kita pungkasane menang hadiah nomer loro ing kompetisi iki kanthi total skor 200 poin. Kompetisi iki nampilake pesona lan status kompetitif masarakat Yuhuan, sing uga nuduhake pentinge perusahaan kanggo keamanan lan perlindungan lingkungan.




Kategori panas