Kabeh Kategori
ENEN

Omah>media>News

Solusi tlutuh

Ndeleng: 189 Babagan Author: Wektu Nerbitake: 2021-05-18

Ana akeh sebab pinggiran (sudhut) ngliwati penggiling cakram cakram dobel CNC, sing ana gandhengane karo posisi lempengan dhasar, roda mecah, platen pandhuan lan sudut grinding rodha mecah.


Kaping pisanan, priksa gilingan cakram dobel kanggo nyetel sudut grinding rodha mecah supaya ora konsentrasi mecah ing bagean rodha panggilingan, tetep seragam pasukan grinding nalika benda kerja ngliwati rodha grinding, lan kanggo entuk mecah lapisan.


Kapindho, priksa paralelisme ing antarane plat dhasar inlet / outlet lan rodha mecah, lan bedane dhuwur bebarengan. Setel jurang sing cocog ing antarane piring dhasar inlet / outlet platen pandhuan, supaya bahan kerja bisa nembus kanthi bebas tanpa gangguan / miring.


Katelu, hubungan hubungan rodha grinding uga penting, sing kudu 0.02 ~ 0.03mm luwih dhuwur tinimbang piring pangkalan stopkontak.


Paling ora, nanging paling ora, priksa flatness rodha mecah. kacepetan linear rodha mecah mbaka sethithik mudhun saka pojok menyang tengah, mula pinggiran njaba dikonsumsi luwih cepet tinimbang pusat, kudu nganggo rodha mecah kanggo njaga bentuk.


Ing ndhuwur minangka solusi canggih, muga-muga bisa migunani.


1621325418627794.png

Kategori panas