Kabeh Kategori
ENEN
Yuhuan Co., Ltd.

Omah>Pusat produk>Mesin Polishing Lumahing sudhut mlengkung>YH2M8590 Multiple Spindle CNC Mesin Polishing

Pusat produk

https://www.yuhuancnc.com/upload/product/1650507986988926.png
YH2M8590 Multiple spindle mesin polishing CNC

YH2M8590 Multiple spindle mesin polishing CNC


Fungsi utama:

Iki dirancang kanggo polesan permukaan lengkung 3D, permukaan sisih lan polesan bahan kaya kaca, keramik, paduan aluminium, safir, lsp.

PANALITEN
Aplikasi khusus

Piranti iki umume digunakake kanggo nutul lan polesan loro-lorone saka permukaan paralel logam tipis lan komponen non-logam sing alus, kayata silikon, kristal sapir, keramik, kaca optik, kristal kuarsa lan bahan semikonduktor liyane.

Spesifikasi Utama
modelunitYH2M8590
Diameter sirah polesan (OD)mm20 × φ50
Ukuran workstationmm190 × 200
Ukuran bahan kerjammMin: 45 × 60 mm
Maks: <190mm (diagonal)
sudut radian miring mudhun ﹤18°
Kacepetan endhas polesanRpm50 ~ 800
X obah strokemm250
Stroke strokemm450
Z obah strokemm350
Stroke obah
-1 ° ~ 361 °
C obah stroke
-30 ° ~ 390 °
Jarak stasiun Rotarymm192
Ukuran Sakabèhé (L x W x H)mm2050x2250x2500
Bobotkg3000
tags

Multiple spindle, lapping, polishing

PANALITEN

Kategori panas