Kabeh Kategori
ENEN
Yuhuan Co., Ltd.

Omah>Pusat produk>Energi Metalurgi>Sistem sampling cerdas

Pusat produk

https://www.yuhuancnc.com/upload/product/1672996127633895.jpg
Mobil (sepur) Bahan Baku mlebu, Sistem Sampling Bahan Bakar

Mobil (sepur) Bahan Baku mlebu, Sistem Sampling Bahan Bakar


Fungsi utama:

Kanthi otomatis sampling mobil (sepur), sabuk, bahan mentahan mlebu, lan bahan bakar watara jam, tinimbang buruh manual, dhasar supaya faktor manungsa saka ngganggu bahan mentahan mlebu lan bahan bakar sampling lan preparation sampel. Kanggo nambah akurasi inspeksi, priksa manawa data inspeksi akurat lan pas wektune menehi jaminan. Peralatan khusus perlindungan lingkungan kanthi otomatis kanggo pertambangan mekanis, manufaktur lan kemasan.


Kategori: Pusat Produk
Tembung kunci: Yuhuan

PANALITEN

PANALITEN

Kategori panas