Kabeh Kategori
ENEN
Yuhuan Co., Ltd.

Omah>Pusat produk>Piranti pinter>Transmisi Daya Cerdas lan Peralatan Transformasi

Pusat produk

https://www.yuhuancnc.com/upload/product/1672990724338534.jpg
https://www.yuhuancnc.com/upload/product/1672990731780370.jpg
https://www.yuhuancnc.com/upload/product/1672990732875074.jpg
Sistem Tes Cerdas Kanggo Transformator Distribusi Hemat Energi Saka 7000kv Lan Ngisor
Sistem Tes Cerdas Kanggo Transformator Distribusi Hemat Energi Saka 7000kv Lan Ngisor
Sistem Tes Cerdas Kanggo Transformator Distribusi Hemat Energi Saka 7000kv Lan Ngisor

Sistem Tes Cerdas Kanggo Transformator Distribusi Hemat Energi Saka 7000kv Lan Ngisor


Fungsi utama:

Iki digunakake kanggo nyadari sistem manajemen informasi cerdas saka transformer saka macem-macem spesifikasi, ngumpulake lan nyimpen data, nganakake analisis lan manajemen visualisasi data miturut syarat produksi, lan sesambungan karo informasi sistem MES. Intensitas tenaga kerja dikurangi, lan manajemen data tes trafo lan traceability data tes mengko saya tambah apik.


Kategori: Pusat Produk
Tembung kunci: Yuhuan

PANALITEN
Fitur utama

● Saben laboratorium lan wilayah bisa digunakake kanthi mandiri tanpa kena pengaruh. Kabeh tes rampung dening kontrol operasi komputer, lan server diatur kanggo nyimpen data test saben wilayah test. Kabeh produk rampung lan setengah rampung bisa diidentifikasi kanthi otomatis nganggo kode QR utawa barcode.

● Kabeh paramèter informasi produk lan data pangukuran test bisa disimpen ing database, lan data bisa dijupuk dening sistem kayata ERP pabrik lan MES. Tes nyadari operasi aliran, tes rampung, lan laporan pabrik bisa dicithak kanthi otomatis sawise tes.

● Ngalih kanthi otomatis perkakas, peralatan kabel lan piranti pindah otomatis tap-changer, ngrampungake kabeh tes kanthi otomatis, lan ngatasi kejut listrik lan bebaya radiasi sing disebabake dening pedhot kabel sing bola-bali manual.

● piranti test otomatis tingkat swara Transformer nggantèkaké cara operasi manual tradisional, nyadari automation saka test tingkat swara trafo, meets kabutuhan test tingkat swara trafo ing Heights beda, lan mesthekake syarat jarak jampel trafo kanggo tes liyane.

● Ngembangake sakumpulan sistem manajemen informasi sing cerdas kanggo koleksi lan panyimpenan data, analisis lan manajemen visualisasi data miturut syarat produksi, lan interaksi informasi karo sistem MES, sing ningkatake manajemen data test trafo lan traceability data test mengko. S sistem pertukaran informasi. Nyuda intensitas tenaga kerja lan ningkatake manajemen data tes trafo lan traceability data tes mengko.

PANALITEN

Kategori panas