Kabeh Kategori
ENEN
Yuhuan Co., Ltd.

Omah>Pusat produk>Piranti pinter>Transmisi Daya Cerdas lan Peralatan Transformasi

Pusat produk

https://www.yuhuancnc.com/upload/product/1672990312958927.jpg
https://www.yuhuancnc.com/upload/product/1672990320672522.jpg
Sistem Uji Cerdas Kanggo Bengkel Digital Transformator Distribusi
Sistem Uji Cerdas Kanggo Bengkel Digital Transformator Distribusi

Sistem Uji Cerdas Kanggo Bengkel Digital Transformator Distribusi


Fungsi utama:

Kabeh tes kajaba short circuit dadakan kanggo standar garing-jinis trafo digunakake kanggo mujudaken multi-ukuran trafo. Ana jinis lengkap proyek tes, sing terintegrasi banget karo intelijen, digitalisasi lan informasi.


Kategori: Pusat Produk
Tembung kunci: Yuhuan

PANALITEN
Fitur utama

● Bisa mujudake eksperimen trafo multi-spesifikasi, intelijen terintegrasi, digitalisasi lan informasi; stasiun test adopts roller line, RGV, AGV lan transportasi logistik liyane lan cara automation industri, kang mbenakake efficiency transfer trafo lan testing.

● Nganggo kabel siji-wektu, siji-tombol otomatis completion kabeh item test, koleksi data otomatis, kaputusan cerdas saka asil; generasi otomatis laporan print lan nameplates sawise completion saka test; pangukuran simultaneous multi-titik, akuisisi otomatis lan upload otomatis data tingkat swara.

PANALITEN

Kategori panas