Kabeh Kategori
ENEN
Yuhuan Co., Ltd.

Omah>Pusat produk>Energi Metalurgi>Impeller Feeder

Pusat produk

https://www.yuhuancnc.com/upload/product/1672996358661337.jpg
Impeller Feeder

Impeller Feeder


Fungsi utama:

Feeder batubara impeller minangka peralatan sing umum digunakake ing sistem pangiriman bahan akeh. Iku kanthi otomatis gerakane bali lan kasebut ing sadawane ril ing arah podo karo slot coal trough, lan ing wektu sing padha, liwat gerakan Rotary saka impeller, batu bara punika quantitatively, seragam lan terus-terusan ditransfer kanggo sabuk ngaturaken batu bara bebarengan coal. palung. Kacepetan bisa diatur steplessly ing sawetara output, lan operasi aman saka peralatan wis menthekake liwat piranti pangayoman elektrik otomatis.


Kategori: Pusat Produk
Tembung kunci: Yuhuan

PANALITEN

PANALITEN

Kategori panas