Kabeh Kategori
ENEN
Yuhuan Co., Ltd.

Omah>Pusat produk>Kepiye>Grinding lan Polishing Consumables

Pusat produk

https://www.yuhuancnc.com/upload/product/1673058704646284.jpg
Cakram Besi Grinding Sintetis (kanggo Grinding Kasar)

Cakram Besi Grinding Sintetis (kanggo Grinding Kasar)


Fungsi utama:

Ukuran lan kekandelan bisa disesuaikan miturut syarat (380MM, 460MM, 610MM, 910MM) lan bisa digunakake kanggo alur spiral lan alur konsentris


Kategori: Pusat Produk
Tembung kunci: Yuhuan

PANALITEN

PANALITEN

Kategori panas