Kabeh Kategori
ENEN
Yuhuan Co., Ltd.

Omah>Pusat produk>Kepiye>Grinding lan Polishing Consumables

Pusat produk

https://www.yuhuancnc.com/upload/product/1673060139465121.jpg
Pasir Sponge

Pasir Sponge


Fungsi utama:

Cocog kanggo stainless steel, aluminium alloy, titanium alloy, powder metallurgy, zinc alloy, etc., utamané kanggo ndandani mecah tandha / scratch


Kategori: Pusat Produk
Tembung kunci: Yuhuan

PANALITEN

PANALITEN

Kategori panas