Kabeh Kategori
ENEN
Yuhuan Co., Ltd.

Omah>Pusat produk>Kepiye>Grinding lan Polishing Consumables

Pusat produk

https://www.yuhuancnc.com/upload/product/1673062531488689.jpg
https://www.yuhuancnc.com/upload/product/1673062536765304.jpg
https://www.yuhuancnc.com/upload/product/1673062536652927.jpg
Polishing Cairan / polishing Powder
Polishing Cairan / polishing Powder
Polishing Cairan / polishing Powder

Polishing Cairan / polishing Powder


Fungsi utama:

Kategori: Pusat Produk
Tembung kunci: Yuhuan

PANALITEN
Parameter Teknis

jeneng

fitur

aplikasi

Kodhe materi

Cairan polishing cerium oksidaCocog kanggo kaca optik presisi saka macem-macem atose, kaca tutup ponsel; ora gampang ngeruk, partikel seragam, stabilitas dhuwur, suspensi apik, urip dawa lan kaluwihan liyaneProduk iki utamane digunakake kanggo proses polishing lembaran pelindung, tutup ngarep lan mburi, tutup kaca 3D, kaca optik presisi.

G3115

slurry berlianNggunakake bahan mentahan mikro-wêdakakêna kualitas paling apik, digabungake karo rumus dhuwur-dispersi diimpor, bisa njaga pasukan nglereni dhuwur lan ora gampang kanggo goresan. Tingkat mecah prodhuk stabil lan lumahing polesan apik.Proses semikonduktor, silikon kristal tunggal, silikon polikristalin, substrat safir, jendela safir; pangolahan bahan keramik; lembar identifikasi bekas driji zirconia, cangkang mburi ponsel keramik zirconia lan keramik liyane; pangolahan bahan logam stainless steel, paduan aluminium, karbida semen lan bahan metalik liyane

G3116

Cairan Polishing SilikaKanthi kemurnian dhuwur, tingkat polishing dhuwur, reresik gampang, ukuran partikel seragamSilikon monokristalin, silikon polikristalin, kaca biru, substrat safir kristal laser, kristal optik, keramik, paduan aluminium, logam presisi

G3117

Cairan polishing aluminaCrystal stabil, atose dhuwur, distribusi seragam, pasukan mecah kuwat, polishing cepet, luminositas dhuwur, efek pangilon apikCocog kanggo polishing presisi permukaan kristal, watu permata, lensa optik, substrat kaca-keramik, produk kaca, produk logam, bahan semikonduktor, lsp.

G3119

Cairan polishing silikon karbidaWis karakteristik sawur apik, ukuran partikel seragam, atose dhuwur lan efficiency polishing dhuwur.Grinding lan polishing konektor serat optik, substrat hard disk, macem-macem kaca tingal optik, keramik lan macem-macem karbida semen.

G3111

Cairan polishing zirkoniaEfisiensi dhuwur, Rampung dhuwur, umur layanan dawa, suspensi kuwat, gampang diresiki, lsp.kanggo kaca alus

G3015

Cairan polishing alumina kanggo stainless steelIsi padhet produk yaiku 25%; digunakake ing siklus pengenceran 2: 1, lan ditambahake sajrone proses kasebut; nilai pH yaiku 4-6; ukuran partikel rata-rata yaiku 0.8-1.0 kanggo D50 lan 6 mikron kanggo D100; Foaming, ora ambu ora enak lan ora iritasi; kepatuhan RoHS; efficiency mecah dhuwur, seragam, nggoleki, ora goresan

Cocog kanggo polishing nggoleki stainless steel, titanium alloy, etc .;

, kulit putih, kemul utawa kulit ireng nggunakake: peralatan limang sumbu, mecah warata, numpuk

/

PANALITEN

Kategori panas