Kabeh Kategori
ENEN
Yuhuan Co., Ltd.

Omah>Pusat produk>Kepiye>Grinding lan Polishing Consumables

Pusat produk

https://www.yuhuancnc.com/upload/product/1673062237688294.jpg
https://www.yuhuancnc.com/upload/product/1673062279668800.jpg
https://www.yuhuancnc.com/upload/product/1673062279595638.jpg
Duduh
Duduh
Duduh

Duduh


Fungsi utama:

Kategori: Pusat Produk
Tembung kunci: Yuhuan

PANALITEN
Parameter Teknis

jeneng

fitur

aplikasi

Agen pembersih paduan aluminium

Reresik apik lan efek degreasing, kebersihan dhuwur

Ora karat ing lumahing workpiece, ora discoloration, kurang ambu ora enak, gampang kanggo mbilas

Nduweni efek reresik apik ing lenga mesin, pelumas, polishing lilin, film anodized, Paint lan rereget ing lumahing aluminium alloy, utamané pigura tengah lan piring mburi aluminium alloy seluler.
ngresiki stainless steel

Daya reresik sing kuwat: kelarutan sing apik, tegangan permukaan sing sithik, permeabilitas sing kuwat Biaya sing murah: bisa didaur ulang

Ora karat ing lumahing workpiece, pangayoman lingkungan lan safety

Digunakake digunakake ing Manufaktur tliti, Processing hardware, bagean stainless steel lan degreasing lumahing liyane, polishing lilin, oxide degreasing, degreasing, ora discoloration lan oksidasi sawise reresik, lan efek ketok.
Agen pembersih tembaga

Efek reresik apik lan anti-oksidasi

Stabil ing alam, bisa digunakake bola-bali, ora karat kanggo logam

Cocog kanggo degreasing, dewaxing lan descaling saka macem-macem workpieces tembaga
Pembersih kaca optik

Mbusak bintik putih, kebersihan sing dhuwur, nglindhungi kaca saka owah-owahan warna, ora ana pedhut, ora ana goresan, ora ana tandha banyu sawise ngresiki.

Ora ampas, gampang dibilas, ramah lingkungan, ora ana ambune lan ora lara tangan

Kanggo etsa kaca, CNC, engraving, penguatan, tempering, sablon sutra, grinding, polishing, sadurunge lan sawise lapisan, bisa di resiki, utamané reresik

Cairan pemotong, kalium nitrat, bubuk/cairan polishing, tinta, skala, bledug, jamur, sidik jari lan kontaminasi liyane ing kaca, uga grinding datar

Sawise nggiling wêdakakêna lan wêdakakêna kaca, lan sapiturute, tingkat ngasilaken reresik nganti 95% utawa luwih.

PANALITEN

Kategori panas