Kabeh Kategori
ENEN
Yuhuan Co., Ltd.

Omah>Pusat produk>Kepiye>Grinding lan Polishing Consumables

Pusat produk

https://www.yuhuancnc.com/upload/product/1673059437235872.jpg
Cast Iron Grinding Disc (Kanggo Heavy Grinding)

Cast Iron Grinding Disc (Kanggo Heavy Grinding)


Fungsi utama:

Cocog kanggo wesi, stainless steel, tembaga lan bahan liyane. Ukuran lan kekandelan bisa disesuaikan miturut syarat (380MM, 460MM, 610MM, 910MM)


Kategori: Pusat Produk
Tembung kunci: Yuhuan

PANALITEN

PANALITEN

Kategori panas