Kabeh Kategori
ENEN
Yuhuan Co., Ltd.

Omah>Pusat produk>Kepiye>Grinding lan Polishing Consumables

Pusat produk

https://www.yuhuancnc.com/upload/product/1673059797210279.jpg
Cakram alumina (kanggo grinding lan polishing)

Cakram alumina (kanggo grinding lan polishing)


Fungsi utama:

Ukuran lan kekandelan bisa disesuaikan miturut syarat (380MM, 460MM, 610MM, 910MM) lan bisa digunakake kanggo alur spiral lan alur konsentris


Kategori: Pusat Produk
Tembung kunci: Yuhuan

PANALITEN

PANALITEN

Kategori panas