Kabeh Kategori
ENEN
Yuhuan Co., Ltd.

Omah>Pusat produk>Grinding lan Polishing>Lima-Axis Cnc Polishing

Pusat produk

https://www.yuhuancnc.com/upload/product/1672906857267529.jpg
YH2M8519B/3/4/5 Five-axis Cnc Multi-face Grinding (polishing) Mesin

YH2M8519B/3/4/5 Five-axis Cnc Multi-face Grinding (polishing) Mesin


Fungsi utama:

Grinding, polishing lan gambar kawat kanggo plastik, aluminium alloy, stainless steel, titanium alloy, zirkonium alloy, keramik, kaca lan macem-macem bahan komposit.


Kategori: Pusat Produk
Tembung kunci: Yuhuan

PANALITEN
Parts Machined Khas

gambar-1

Cell Phone

gambar-2

Mirror Rearview

gambar-3

Kacamata Vr

Sorotan Peralatan

● Linkage limang sumbu, ngolah macem-macem workpieces ing siji wektu, tetep dening peralatan vakum, akurat, dipercaya, lan efficiency dhuwur.

● Kepala polishing mimpin dening motor servo, kacepetan sabenere controllable, lan torsi pancet punika output.

● Bisa nyadari polishing kasar, polishing medium lan polishing nggoleki ing siji wektu, kanthi konsistensi apik lan ngasilake dhuwur.

Parameter Teknis

project

unit

YH2M8519B/3

YH2M8519B/4

YH2M8519B/5

Voltase

V

AC 380V, 50/60Hz

AC 380V, 50/60Hz

AC 380V, 50/60Hz

tekanan udara

MPa

0.5 ~ 0.7

0.5 ~ 0.7

0.5 ~ 0.7

Plancongan sumbu-X

mm

500

500

500

Plancongan sumbu-Y

mm

600

600

600

travel Z-axis

mm

530

530

530

lelungan A-axis

,

-30 ~ 360

-30 ~ 360

-30 ~ 360

Total daya diinstal saka piranti mesin

kW

15

15

15

Ukuran piranti (LxWxH)

mm

2400x2580x2200

2400x2580x2200

2400x2250x2200

bobot total saka peralatan

kg

3200

3200

3100

kacepetan workpiece

r / min

1-50

1-50

1-50

Jumlah sumbu linkage servo

/

5

5

5

Kacepetan endhas polesan

r / min

0-5000

0-5000

0-5000

Jumlah sirah polishingGroup4 klompok x3

4 klompok x4

4 pwt x5
Jarak tengah sumbu benda kerja

mm

500

500

250

Range pangolahan produk

mm

Dawane diagonal≤498Dawane diagonal≤498Lima stasiun: Diagonal length≤248 Telung stasiun: Diagonal length≤495

PANALITEN

Kategori panas