Kabeh Kategori
ENEN
Yuhuan Co., Ltd.

Omah>Pusat produk>Mesin Polishing Lumahing sudhut mlengkung>YH2M4130E Multi-pinggiran Mesin Polishing

Pusat produk

https://www.yuhuancnc.com/upload/product/1650505881938777.png
Mesin polesan YH2M4130E 3D Edge

Mesin polesan YH2M4130E 3D Edge


Fungsi utama:

Iki digunakake kanggo mbentuk & polishing multi-sudhut (2.5D lan 3D sisi) pigura lan piring non-logam lan logam kaya kacamata, keramik, safir, paduan aluminium lan stainless steel.

PANALITEN
Aplikasi khusus

Multi-sudhut (2.5D lan 3D sisi) pigura lan piring non-logam lan logam kaya kacamata, keramik, safir, paduan aluminium lan baja tahan karat.

Spesifikasi Utama
modelunitYH2M4130E
Ukuran kepala polesan (OD * H)mmФ290 * 235
Ukuran maksimal saka karyamm300(diagnol, dawa pinggir ≥ 60)
Dhuwur maksimal saka potongan-potongan karya sing dijepitmm180
Kacepetan polishing endhasRpm50-1500
Kacepetan kerja-muterRpm0.5-3
Kepala polishing kacepetan ngunggahakemm / menit5-350
Motor kepala polesanKw3
Motor rotasi workpieceKw1.5
Kepala polishing ngangkat motorKw0.4
Motore endhas motorkw0.4
Nomer kepala polesanPiece2
Total bobotkg2500
Ukuran sakabèhé (L * W * H)mm1800 × 1250 × 2150
tags

Edge lapting / polesan

PANALITEN

Kategori panas