Kabeh Kategori
ENEN
Yuhuan Co., Ltd.

Omah>Pusat produk>Mesin Lapping Lumahing Ganda

Pusat produk

https://www.yuhuancnc.com/upload/product/1690357865636919.jpg
YH2M8432F Vertikal pindho sisi mesin polishing

YH2M8432F Vertikal pindho sisi mesin polishing


Fungsi utama:

Mesin iki utamané dipigunakaké kanggo mecah lan polishing pindho sisi Dhaptar bagean bahan semikonduktor kayata silikon, germanium lan kristal kuarsa, uga bagean lembaran tipis sing digawe saka bahan keras lan rapuh non-logam kayata kaca optik lan keramik.


Kategori: Pusat Produk
Tembung kunci: Yuhuan

PANALITEN
Parts Machined Khas

gambar-1

wafer silikon

gambar-2

Gelas kuarsa

gambar-3

Kaca optik

gambar-4

Ceramics

Fitur utama

● Pallet mesin, disk ngisor, batang kothong liwat dhuwur-kaku, presisi dhuwur presisi lan bantalan lengen tetep, bisa njamin lompat pallet dhuwur banget;.

● Wujud ngangkat ring pindah: riset anyar lan pangembangan mekanisme ngangkat ring pindah njaba, ngangkat tliti luwih, konsistensi apik, ngangkat tanpa kedadean Watesan, tliti gerakan wheel travel luwih, panggantos saka polishing pad luwih trep.

● wangun meshing pindah planet: pin desain anyar meshing, nalika pindah ring utama utawa sun gear untu nyandhang, bisa cepet mbusak panggantos pin siji, ora perlu kanggo ngganti kabeh pindah ring utama utawa rodha srengenge, kurang biaya, luwih gampang kanggo njaga.

● Supaya éling dipakani otomatis lan fungsi unloading saka robot industri tindakake-munggah, bagean rodha srengenge lan bagéan ngisor drive disk saka mesin iki kontrol dening motor servo, koordinasi karo silinder ing piranti posisi ring pindah njaba kanggo mindhah munggah lan mudhun kanthi kanggo posisi pin posisi taper ring pindah njaba, uga posisi akurat secondary sawise rotasi, pungkasanipun, karo robot industri kanggo njupuk cruise ship lan workpiece nalika loading lan unloading operasi alangan-free.

● Piranti pasokan Cairan mesin 1 nganggo pompa pasokan Cairan independen lan pompa agitasi, mesthekake yen cairan mecah wis dilereni kanthi lengkap lan ora precipitate, fitting pipa pasokan Cairan kabeh digawe saka stainless steel, pipa milih selang kawat baja. , lan ora gampang kanggo bend, tank aliran dirancang karo struktur sirah-jinis, karo nganti 40 pipo stopkontak disambungake menyang bolongan stopkontak saka disk ndhuwur kanggo mesthekake aliran malah lan gedhe mecah adi, pangguna bisa milih nyambungake banyu cooling (diameteripun nozzle pipe: Φ12) miturut kabutuhan. Suhu kanggo nyambungake banyu cooling yaiku ≤15 ° C lan tekanan 2 kg/CM2.

Parameter Teknis
projectparameter
Ukuran disk polishingΦ1070xΦ495x45mm
kacepetan disk lapping ndhuwur2-25r / min
kacepetan disk lapping ngisor2-50r / min
kacepetan rodha srengenge2-22r / min
stroke munggah-mudhun450mm
ring gear angkat stroke30mm
tekanan mesin maksimum350Kg
tunjangan runout lumahing pungkasan0.12mm
tunjangan runout radial ring gear0.25mm
Gear ring end tunjangan run-out0.25mm
Tunjangan run-out radial Sun Wheel0.15mm
sun wheel end sangu entek0.15mm
pasokan listrikTelung fase limang kabel AC380V
total daya peralatan15KW
ukuran host (dawa × jembaré × dhuwur)Udakara 1800 × 1500 × 2900mm
bobot mesinUdakara 3500Kg

PANALITEN

Kategori panas