Kabeh Kategori
ENEN
Yuhuan Co., Ltd.

Omah>Pusat produk>Grinding lan Polishing>Mesin Penggilingan lan Polishing Kaping pindho

Pusat produk

https://www.yuhuancnc.com/upload/product/1672890218849004.jpg
YHM77110 Dhuwur tliti Vertikal pindho sisi Grinding (polishing) Machine

YHM77110 Dhuwur tliti Vertikal pindho sisi Grinding (polishing) Machine


Fungsi utama:

Mesin iki digunakake kanggo nggiling lan polishing bagean logam kayata piring katup lan piring gesekan, uga bagean tipis sing digawe saka bahan keras lan rapuh non-logam kayata sapir lan keramik.


Kategori: Pusat Produk
Tembung kunci: Yuhuan

PANALITEN
Parts Machined Khas

gambar-1

tutup

gambar-2

Sapphire

gambar-3

Kaca Ponsel

Sorotan Peralatan

● Alat mesin nganggo struktur gantry, kanthi stabilitas sing apik lan kaku sing kuat, lan tekanan polishing maksimal yaiku 1200kgf.

● Pressurization silinder lenga pindho, umpan balik sensor tekanan, katup proporsional elektro-hidraulik kanggo ngontrol tekanan kanthi tepat.

● 4 kacepetan gear srengenge, gear utama, piring ndhuwur lan piring ngisor disetel kanthi mandiri.

● Piring ndhuwur lan ngisor wis dibangun ing struktur desain suhu pancet.

Parameter Teknis

project

unit

parameter

Ukuran Cakram Grinding Atas (Diameter Luar X Diameter Dalam X Ketebalan)

mm

Φ1070xΦ495xΦ45

Ukuran Disc Grinding Ngisor (Diameter njaba X Diameter Dalam X Ketebalan)

mm

Φ1070xΦ495xΦ45

Pin gigi planet gear

mm

7; diameter njaba Φ327.5, jumlah untu 64

Kekandelan minimal saka workpiece

mm

0.8

Ukuran maksimum workpiece

mm

Φ280 (dawa diagonal)

Akurasi workpiece

mm

Flatness lan paralelisme saka potongan siji ana ing 0.006, lan akurasi dimensi saka kekandelan kabeh workpiece ana ing 0.008

(Ukuran benda kerja uji Φ50)

Kekasaran permukaan benda kerja

μm

Grinding Ra0.15 / Polishing Ra0.05

Kacepetan disk sing luwih murah

Rpm

10-80 (regulasi kacepetan stepless)

Kacepetan ndhuwur piring

Rpm

8-50 (regulasi kacepetan stepless)

Motor piring ngisor

kw / rpm

15kW / kacepetan 1440rpm

Motor piring ndhuwur

kw / rpm

11kW, dirating kacepetan 1440rpm

Ukuran (kira-kira: dawa x lebar x dhuwur)

mm

2500x2000x3000

Kualitas peralatan

kg

9000

PANALITEN

Kategori panas