Kabeh Kategori
ENEN
Yuhuan Co., Ltd.

Omah>Pusat produk>Grinding lan Polishing>Mesin Penggilingan lan Polishing Kaping pindho

Pusat produk

https://www.yuhuancnc.com/upload/product/1672889669260800.jpg
YH2M8470 Dhuwur-kacepetan pindho sisi Precision Grinding Machine

YH2M8470 Dhuwur-kacepetan pindho sisi Precision Grinding Machine


Fungsi utama:

Alat mesin iki utamané digunakake kanggo mecah lan mecah bidang bagean. Iku nggunakake CBN grinding wheel, diamond grinding wheel lan diamond grinding pad kanggo nindakake efisiensi dhuwur lan presisi pindho sisi mecah saka baja, tembaga, cemented carbide, kaca, keramik lan logam lan non-logam hard lan brittle bahan liyane. Pangolahan tipis.


Kategori: Pusat Produk
Tembung kunci: Yuhuan

PANALITEN
Parts Machined Khas

gambar-1

Ceramics

gambar-2

Pelat Katup

gambar-3

Kaca

Sorotan Peralatan

● Alat mesin iki kalebu 4 gerakan polishing annular planet.

● Gear srengenge, piring ngisor lan piring ndhuwur langsung didorong dening reducer kanthi regulasi kacepetan independen.

● Piring ndhuwur ditekan dening silinder udara + katup proporsional listrik; mekanisme lengen swing nyadari ayunan ing / metu, kang gampang operate.

● Nggunakake sensor pangukuran kanggo ngontrol ukuran pangolahan kanthi tepat, nggunakake antarmuka manungsa-mesin interaktif (layar tutul), lan nyetel paramèter pangolahan liwat program.

Parameter Teknis

project

unit

YH2M8470 470

YH2M84100

YH2M84120

Grinding wheel (grinding disc) ukuran

mm

φ700 x φ300 x 55

(substrat 50)

φ1000 x φ496 x 60

(substrat 55)

φ1150 x φ410 x 60

(substrat 55)

Ukuran maksimum workpiece

mm

200

(panjang diagonal persegi panjang)

255

(panjang diagonal persegi panjang)

370

(panjang diagonal persegi panjang)

Dimensi ketebalan benda kerja

mm

0.4-40

0.4-40

0.4-40

Kacepetan disk munggah lan mudhun

Rpm

5-120

5-120

5-120

kacepetan sun gear

Rpm

5-65

5-65

5-65

Daya motor spindle disk ndhuwur lan ngisor

kW

5.5

5.5

5.5

tenaga motor sun gear

kW

1.5

1.5

1.5

tekanan maksimum

kgf

300

300

300

Ukuran (LxWxH) Kira-kira.

mm

1640 x 1600 x 2700

1850 x 1700 x 2700

2000 x 1800 x 2700

Bobot sakabèhé (kira-kira)

kg

3000

5500

7000

PANALITEN

Kategori panas