Kabeh Kategori
ENEN
Yuhuan Co., Ltd.

Omah>Pusat produk>Grinding lan Polishing>Mesin Penggilingan lan Polishing Kaping pindho

Pusat produk

https://www.yuhuancnc.com/upload/product/1672889287167717.jpg
13B-9L / 8432C / 8432E / 8436B / 18B / 22B Seri Mesin Penggilingan (Poles) Vertikal Presisi Dhuwur Vertikal

13B-9L / 8432C / 8432E / 8436B / 18B / 22B Seri Mesin Penggilingan (Poles) Vertikal Presisi Dhuwur Vertikal


Fungsi utama:

seri peralatan iki utamané digunakake kanggo mecah simultaneous saka ndhuwur lan ngisor pasuryan mburi podo karo presisi tipis saka non-logam lan metallic hard lan brittle bahan kayata wafer silikon, kristal sapir, wafer keramik, kaca optik, kristal kuarsa, mobile. kaca layar telpon, bahan semikonduktor, etc lan polesan.


Kategori: Pusat Produk
Tembung kunci: Yuhuan

PANALITEN
Parts Machined Khas

gambar-1

Wafer Silicon

gambar-2

Sapphire

gambar-3

Kaca Ponsel

Sorotan Peralatan

● Iki seri piranti mesin kagungane 4 gerakan polishing annular planet.

● Iku adopts cara ngangkat mekanisme gear cam utama lan dilengkapi piranti silinder ngunci poto safety.

● Gear srengenge, piring ngisor, piring ndhuwur lan gear dering didorong dening pasangan gear + mode transmisi reducer, lan kacepetan diatur kanthi konversi frekuensi.

● Ngadopsi silinder udara + tutup proporsional listrik kanggo ngontrol tekanan loading, nganggo layar tutul + mode kontrol PLC.

Parameter Teknis

project

unit

YH2M13B-9L

YH2M8432C

YH2M8432E

YH2M8436B

YH2M18B

YH2M22B

Ukuran disk grinding

(diameter luar x diameter dalam x ketebalan)

mm

φ978x

φ558x45

φ1070x

φ495x45

φ1070x

φ495x45

φ1140x

φ375x45

φ1280x

φ449x50

φ1462x

φ494x50

Spesifikasi Planetary Gear

 

DP=12 Z=108

P=15.875 Z=64

P=16.842 Z=60

P=15.875 Z=84

P=21.053 Z=71

M=3 Z=184

Selehake nomer pindah planet

n

3≤n≤9

3≤n≤7

3≤n≤7

3≤n≤5

3≤n≤5

3≤n≤5

Ukuran maksimum workpiece

mm

φ180

(diagonal)

φ280

(diagonal)

φ280

(diagonal)

φ360

(diagonal)

φ420

(diagonal)

φ480

(diagonal)

Kekandelan minimal saka workpiece

mm

0.4

0.6

0.3

Flatness abrasive

mm

0.006(φ100)

 

Flatness polesan

mm

0.008(φ100)

 

Kekasaran permukaan abrasive

μm

Ra0.15

0.04

roughness lumahing bagean polesan

μm

 

Ra0.05

 

dimensi

(Kira-kira: LxWxH)

mm

1650x1300x2650

 

1510x1450x2650

1800x1500x2650

2200x1750x2690

3800x3300x3600

Bobot sakabèhé (kira-kira)

kg

2600

3500

3200

3000

5000

11000

PANALITEN

Kategori panas