Kabeh Kategori
ENEN
Yuhuan Co., Ltd.

Omah>Pusat produk>CNC Grinder>Grinder pasuryan pindho

Pusat produk

https://www.yuhuancnc.com/upload/product/1672126955172296.jpg
YHMM7758/1 Precision Vertikal Double-mburi Mesin Grinding

YHMM7758/1 Precision Vertikal Double-mburi Mesin Grinding


Fungsi utama:

Alat mesin iki cocok kanggo kabeh jinis logam khusus lan bunder lan bagean non-logam lancip, lan ing wektu sing padha, bisa nggiling pesawat podo ndhuwur lan ngisor saka workpiece kanthi efisiensi dhuwur, presisi dhuwur lan gedhe. sangu.


Kategori: Pusat Produk
Tembung kunci: Yuhuan

PANALITEN
Parts Machined Khas

gambar-1

link

gambar-2

tutup

gambar-3

Bearing Gedhe

Cara Ngolah

Penggilingan planet (XX)

Cocog kanggo workpieces kandel, workpieces karo syarat vertikalitas, jumlah aman


gambar-1

Sorotan Peralatan

● Fuselage nganggo struktur casting kothak-shaped, kang wis panyerepan kejut apik, rigidity apik lan stabilitas termal dipercaya.

● Cairan cooling dipisahake kanthi magnetik, disaring nganggo tape kertas filtrasi 2 tahap, lan didaur ulang sawise suhu pendinginan dikontrol.

● Nganggo mekanisme dipakani disk hinged, bisa dibukak fleksibel, lan iku trep kanggo ngganti lan sugih wheel mecah.

● Dilengkapi piranti klamben wheel grinding otomatis, kang trep lan cepet kanggo mesthekake kualitas mecah wheel klamben.

● Sumbu feed didorong dening motor servo, kanthi gerakan stabil, posisi sing akurat lan penyesuaian sing trep.

Parameter Teknis

Item/Model Produk

unit

YHMM7758/1

Dhiameter workpiece

mm

Φ50-Φ220

Kekandelan workpiece

mm

8-40

Ukuran rodha

mm

Φ585

Grinding sirah motor

kw

30x2

Kacepetan sirah grinding

rmp

50-950

Daya motor tray feeding

kw

1.75+1.5 x 2

Kualitas mesin

kg

12000

Ukuran alat mesin (dawa x lebar x dhuwur (LxWxH)

mm

3000x3000x2800

PANALITEN

Kategori panas