Kabeh Kategori
ENEN
Yuhuan Co., Ltd.

Omah>Pusat produk>CNC Grinder>Grinder pasuryan pindho

Pusat produk

https://www.yuhuancnc.com/upload/product/1672127644726075.jpg
YHMM300B Precision Vertikal Double Side Grinder

YHMM300B Precision Vertikal Double Side Grinder


Fungsi utama:

Mesin iki bisa ngolah kabeh jinis bagean tipis logam lan non-logam (bantalan, piring katup, piring alloy aluminium, segel, bilah pompa minyak, dering piston, lan sapiturute) kanthi macem-macem wujud lan bunder. Dhuwur-efficiency tliti mecah saka ndhuwur lan ngisor podo mburi pasuryan.


Kategori: Pusat Produk
Tembung kunci: Yuhuan

PANALITEN
Parts Machined Khas

gambar-1

rotor

gambar-2

prewangan

gambar-3

Ceramics

Cara Ngolah

C mode grinding (C)
Cocog kanggo efisiensi dhuwur, multi-spesifikasi lan pangolahan macem-macem

gambar-4

Penggilingan planet (XX)
Cocog kanggo workpieces kandel, workpieces karo syarat vertikalitas, jumlah aman

gambar-5

Sorotan Peralatan

● Teknologi imbuhan sudut nggiling sing tepat lan stabil saka sirah grinding ndhuwur.

● High rigidity lan tliti dhuwur struktur support kumparan lan pindho nut teknologi lengen klambi ngusapake.

● Desain sistem feed kanthi tliti dhuwur.

● High tliti lan Gamelan mecah wheel teknologi klamben.

● desain mekanisme dipakani rigidity dhuwur.

Parameter Teknis

Item/Model Produk

unit

YHMM300B

Dhiameter workpiece

mm

Φ10-Φ80

Kekandelan workpiece

mm

8-40

Ukuran rodha

mm

Φ305

Grinding sirah motor

kw

7.5 x 2

Kacepetan sirah grinding

rmp

50-1000

Daya motor tray feeding

kw

1.5 x 3

Kualitas mesin

kg

5000

Ukuran alat mesin (dawa x lebar x dhuwur (LxWxH)

mm

1900x1920x2240

PANALITEN

Kategori panas