Kabeh Kategori
ENEN
Yuhuan Co., Ltd.

Omah>Pusat produk>CNC Grinder>Grinder pasuryan pindho

Pusat produk

https://www.yuhuancnc.com/upload/product/1675654792110613.jpg
YHJ2M77120 High-precision vertikal pindho sisi mesin grinding

YHJ2M77120 High-precision vertikal pindho sisi mesin grinding


Fungsi utama:

YHJ2M77120 tliti dhuwur vertikal pindho sisi mesin grinding punika pindho sisi mesin thinning independen dikembangaké lan dirancang dening Yuhuan Precision. Alat mesin bisa digunakake kanthi akeh ing bagean lembaran tipis sing digawe saka bahan keras lan rapuh non-logam kayata karbida silikon, kristal kuarsa, sapir, lan liya-liyane, uga penggilingan logam tipis kaping pindho kayata piring katup, katup. piring, ring piston silinder, blades pump lenga, etc.


Kategori: Pusat Produk
Tembung kunci: Yuhuan

PANALITEN
Parts Machined Khas

gambar-1

Silicon carbide

gambar-2

Kristal kuarsa  

gambar-3

Sapphire    

Sorotan Peralatan

● Arah sumbu saka disc ngisor adopts struktur prewangan saka Tabel Rotary hidrostatik, kang nduweni karakteristik tliti dhuwur lan rigidity dhuwur, lan wis penylametan akurasi apik kanggo-dhuwur loading mecah Processing.
● Gir dering njero lan njaba saka cakram ndhuwur lan ngisor nganggo drive independen papat motor, lan sawetara imbuhan proses amba, lan paramèter proses bisa diatur kanthi fleksibel miturut produk materi sing beda.
● Piring ndhuwur adopts mekanisme silinder ngambang kanggo nyetel imbangan, lan papat kelompok silinder ngambang disusun simetris lan roto-roto kanggo nambah efficiency Processing ing premis kanggo njaga akurasi Processing.
●Piring ndhuwur lan ngisor duwe saluran cooling independen kanggo kelangan cakram mecah, lan cakram ndhuwur lan ngisor dilengkapi sensor suhu multi-titik (karo sensing nirkabel), sing ngontrol lan nyetel kapasitas kulkas liwat ngawasi suhu nyata-wektu kanggo mesthekake yen suhu disc mecah seragam lan pancet.
● Dilengkapi sistem inspeksi online (opsional), kanggo entuk pangolahan lan tes bebarengan, tingkat kualifikasi pangolahan sing dhuwur.

Parameter Teknis
projectunitparameter
TTV saka kekandelan substrat wafer individuμm≤1.5
Bentenipun ing kekandelan antarane substrat waferμm≤3
Ketebalan substrat wafer minimalμm350
Wafer substrate flatnessμm≤1.5
Wafer substrat kimia polishing kasarNmRa8
Flatness disk ndhuwur lan ngisormm≤0.01
Tekanan loading maksimum ing piring ndhuwurt2
Stroke maksimum ing piring ndhuwurmm500
Ukuran disk polishing ndhuwurmmΦ1140×Φ385×50
Cakram ngisor mlumpatmm
Ukuran disk polishing ngisormmΦ1140×Φ385×80
Dhuwur angkat gear ring njabamm24-28
Bantalan hidrostatik disk ngisor duwe kapasitas beban maksimalt7
Kacepetan disk ndhuwurRpm5-80
Kacepetan disk sing luwih murahRpm5-80
Daya motor disk ndhuwurkW18.5
daya motor ngisorkW18.5
kacepetan rotasi solar wheelRpm5-100
Daya setir solarkW4.4
Kacepetan gear ring njabaRpm1-26
Daya motor ring gear eksternalkW4.4
Daya motor ring gear eksternalPiece5
Spesifikasi pangolahan waferinch≤8 "(Kanggo proofing), 6" (Umum digunakake
Bobot pirantit4.5

PANALITEN

Kategori panas